Quan vam començar adquirir les eines i estris de fabricació del mosaic hidràulic ens vam trobar que teníem diverses trepes(motllos) els quals estaven trencades o faltaven unitats per completa rels jocs.    

vam trobar que el preu era desorbitat motivat que la complexitat dels motllos els quals in ¡mplica invertir moltes hores per la realització de les trepes.Això ens va fer pensar ens fe-les nosaltres mateixos,amb intenció vam fer diverses pràctiques de soldadura i manipulació de metall amb un artesà de Girona que treballava de llauner.Desprès d’aquestes pràctiques vam començar a fer les primeres trepes senzilles i mes endavant vam iniciar els models mes complexos.

Aquest fet, ens permet poder realitzar qualsevol model i per tant poder oferir als clients la possibilitat de fer la rèplica exacte a un preu molt accessible.Ara, actualment, venen i reparem trepes per altres cases que elaboren mosaic hidràulic.

                         En aquest moment hem aconseguit el vis-i-plau de la casa Escofet per reproduir els models mes vistosos amb la intenció de poder oferir un catàleg molt mes ampli.

                          Tot seguit us ensenyem mitjançant un reportage fotogràfic i acompanyat d’una explicació de cada pas,d’un model dissenyat per l’arquitecte noucentista gironí Rafael Masó, el qual va dissenyar diversos models de mosaic hidràulic i  està contemplat en diversos catàlegs de la casa Escofet.

En la pàgina web, en l’apartat del procés de fabricació. podreu veure com s’utiliza aquesta trepa per la fabricació d’aquest model de mosaic hidràulic.

Leave a Reply