Que es el Mosaic Hidràulic?

Posted by on ago 7, 2014 in Sin categoría | One Comment

El mosaic hidràulic, que a altres països es coneix com a rajola de ciment, deu el seu nom als acumuladors d’aigua que antigament feien moure la premsa amb què es compactaven les rajoles.

El mosaic té dues cares: la del davant, la decorada, està feta amb ciment blanc, sorra de marbre i colorants minerals, i la del darrere, que té la funció de compactar la rajola, es fa amb arena i ciment pòrtland, que, un cop premsat, es deixa descansar uns dies.

1 Comment

  1. TimothyLymn
    13 febrero, 2018

    Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing situation with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx http://hellowh983mm.com

Leave a Reply